2022 en uygun Bina içi Fare ilaçlama yapan firmalar

2022 en uygun Bina içi Fare ilaçlama yapan firmalar

Böcek İlaçlama , haşere ve kemirgenlerden oluşan tüm zararlı canlıları insan sağlığını tehdit etmeyecek ve kalıcı tahribatlara sebep olmayacak hassasiyetle ortamdan arındırır. Barış İlaçlama olarak Sağlık Bakanlığı onaylı belgelerimiz ve TSE garantili ilaçlarımızla yüksek tecrübeli ve işinin ehli ekiplerimiz tarafından güvenle ilaçlama yapmaktadır.

Barış İlaçlama, Sağlık Bakanlığı’ndan aldığımız izinler doğrultusunda garantili hizmet sağlamaktadır. Ayrıca kullanılan ilaçlar da Sağlık Bakanlığı’nın izin verdiği böcek ilaçlarıdır. Barış İlaçlama, vermiş olduğu hizmetten sonra müşterimize bir belge takdim etmektedir. Bu belge, özellikle iş yerleri için denetimlerde zorunlu gösterilmesi gereken bir belgedir. Barış İlaçlama bünyesinde bulunan profesyonel ziraat mühendisleri tarafından devamlı ilaçlar üzerinde çalışmalar yapılmaktadır. Bu sayede böceklerin ilaçlara karşı bağışıklık geliştirmesinin önüne geçilmektedir.

Dünya üzerindeki bir çok salgın hastalığın kaynağı olan zararlı haşereler yaşam alanlarınızda sağlıksız ve kalitesiz bir ortam oluşmasına sebep olmakta ve halk sağlığı açısından büyük tehlike arz etmektedir. Haşere mücadelesi yapılırken çok dikkatli olunmalıdır önce sorun ve kaynağı belirlenmeli sonrasında uygulama yöntemi ve ürün doğru şekilde seçildiğinden en olunmalıdır.

Yetkisiz kişiler veya kuruluşlar tarafından yapılan işlemler maddi kayıplara daha da önemlisi büyük sağlık sorunlarına ve kazalarına yol açabilir. Barış İlaçlama olarak Müşteri temsilcilerimiz yaşadığınız sorun veya almak istediğiniz hizmet hakkında detaylı bilgi alır ve bu yönde gerekli işlemlerin yapılmasında size yardımcı olurlar ve  en iyi desteği Barış İlaçlama olarak sizlere sunarız. Periyodik ilaçlama işlemi yaptırmak isteyen firmaları için ücretsiz keşif yapıyoruz ve yapılan işlemler sonrası rapor ve istediğiniz gerekli evrakları düzenleyip size teslim ediyoruz.

Barış İlaçlama’da çalışan deneyimli personelerimiz uzun yıllardır işini bilen işinin ehli kişilerdir. Yapılan ilaçlama uygulamalarında en kaliteli ürünler kullanılır bu ürünler birleşmiş milletler dünya sağlık örgütü onaylı ve sağlık bakanlı ruhsatlı profesyonel haşere mücadelesi ürünleridir. Bir çok kurumsal firmanın çözüm ortağıyız böcek ilaçlama olarak kamu kurumları ve ev apartman site gibi konut alanlarında ilaçlama işlemi gerçekleştirmekteyiz.

2022 en uygun Bina içi Fare ilaçlama yapan firmalar Hakkında daha çok bilgi almak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Menü