Böcekler İçin Yapışkan Tuzaklar

Böcekler İçin Yapışkan Tuzaklar hakkında bilgi almak için bizleri takip ediniz.

İlaçlama ne için yapılır?

Böcek ilaçlama insanların günlük yaşam ortamlarında karşılaşabileceği böcek ve kemirgenlerin yaydığı hastalıklara karşı mücadele amacı ile yapılmaktadır.

Böceklerin zararları nelerdir?

Böcekler insanların sağlığına zarar verecek ve hatta ölümcül sonuçlar doğurabilecek bakteri ve virüsleri taşımaktadır. Böceklerden bulaşan hastalıklar veba, hantavirüs ve benzeri birçok hastalık taşırlar.

Böcek ilaçlama sağlıklı mıdır?

Böcek ilaçlamada kullanılan ilaçlar sağlık bakanlığı onaylı olup ev, okul, işyerleri, toplu taşıma araçları gibi yerlerde gönül rahatlığı ile kullanılmaktadır.

İlaçlama, böcek veya kemirgen türüne – yoğunluğuna bağlı olarak yapılan ilaçlama türleri;

Sıvı İlaçlama (Kokulu)

Böcek türlerinin fazla şekilde bulunduğu yerlere yapılmalıdır. Kokulu ilaçlama, bu yöntem sonucunda kısa sürede haşerelere etki etmeye başlar. Uygulandıktan sonra alan 2 saat kapalı kalmalı ve 30-45 dakika havalandırıldıktan sonra kullanılmalıdır. Özellikle açıkta bulunan yiyecek ve gıda maddeleri ilaçlanacak alandan kaldırılmalı ve ağzı mutlaka kapatılmalı veya buzdolabına konmalıdır.

Sıvı İlaçlama (Kokusuz)

Kokusuz ilaçlama; sıvı pompa yöntemiyle uygulanır, kokusuz ilaçlama uygulama yapılan alanı terk etmeye gerek yoktur. Kokusuz ilaçlama, açıkta bulunan yiyecek ve gıda maddeleri ilaçlanacak alandan kaldırılmalı ve ağzı mutlaka kapatılmalı veya buzdolabına konmalıdır.

Böcekler İçin Yapışkan Tuzaklar hakkında bilgi almak web sayfamızı ziyaret ediniz.

Ulv Cihazı ile Püskürtme Yöntemi

Ultra Low Volume son derece ince püskürtme tekniği ile yapılan sisleme yöntemidir. Böcekler ve gözün görmediği mikroorganizmaları yok etmede etkili yöntemlerden biridir. Etkisini çok kısa sürede gösterir, özellikle kapalı mekanlarda kısa sürede sonuç verir.

Jel İlaçlama

Jel ilaçlama; bir enjektör yardımıyla mutfak, yemekhane vb. ortamlarda bulunan böceklere karşı (özellikle hamam böceği ve kalorifer böceği) uygulanan ilaçlama yöntemidir. Jelin herhangi bir kokusu yoktur, ilaçlanan ortamı terk etmeniz gerekmez.

Fare İstasyonu

Fare istasyonları, farenin girebileceği büyüklükte, kapalı ve kilitli kutulara verilen addır. Kilitli kutuların içine; mum blok ya da tablet şeklinde fare yemleri yerleştirilmektedir. Kutular kapalı ve kilitli olduğu için çocuklar, bebekler veya evcil hayvanlarınız için tehlike arz etmez.

Böcekler İçin Yapışkan Tuzaklar hakkında bilgi almak için bizler ile iletişime geçebilirsiniz. Bizleri sosyal medyadan takip ediniz.

Menü